Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: 29 februarie 2024

La Webyx™, respectăm și protejăm intimitatea vizitatorilor și clienților noștri care folosesc site-ul nostru web, https://www.webyxhosting.ro. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm și protejăm informațiile pe care le primim atunci când utilizați site-ul nostru.

Informații pe care le colectăm

Putem colecta informații personale și ne-personale despre dumneavoastră atunci când vizitați site-ul nostru, inclusiv:
    - Informații personale: nume, adresă de email, număr de telefon, și alte informații pe care le furnizați atunci când vă înregistrați pentru serviciile noastre, solicitați asistență sau efectuați o achiziție.
    - Informații tehnice: adresa IP, tipul browserului, informații despre dispozitiv, paginile vizitate, și alte date legate de utilizarea site-ului nostru.

Cum folosim informațiile dvs.

Informațiile colectate sunt utilizate pentru a:
    - Furniza, opera și îmbunătăți serviciile noastre.
    - Răspunde la cererile și întrebările dvs.
    - Înțelege modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.
    - Trimite notificări, actualizări despre servicii și oferte promoționale, conform cu preferințele dvs. de comunicare.

Partajarea informațiilor

Nu vindem, închiriem sau altfel distribuim informațiile dvs. personale către terți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de dvs. sau când este cerut prin lege.

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm securitatea informațiilor dvs. personale prin utilizarea de măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, pierderea sau deteriorarea datelor.

Drepturile dvs.

Conform legislației aplicabile în materie de protecție a datelor, aveți dreptul să accesați, să rectificați, să ștergeți sau să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale colectate de noi. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați la contact@webyxhosting.ro.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și, dacă modificările sunt semnificative, vom oferi o notificare mai proeminentă.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la contact@webyxhosting.ro.