Politică de utilizare acceptabilă (PUA)

Ultima actualizare: 29 februarie 2024

Scop

Această Politică de Utilizare Acceptabilă (PUA) stabilește termenii și condițiile sub care puteți utiliza serviciile de spațiu de stocare nelimitat și trafic de internet nelimitat oferite de Webyx™ în cadrul pachetelor de găzduire. Scopul acestei politici este de a asigura integritatea, securitatea, fiabilitatea și performanța rețelei și sistemelor Webyx™.

Spațiul de stocare

Spațiul de stocare este destinat exclusiv pentru pagini web, baze de date și conținut legat de site-urile dvs. web active.

Stocarea materialelor, fișierelor sau datelor care nu sunt legate direct de conținutul site-ului web, cum ar fi arhivele de backup personale sau corporative, materialele de stocare pentru partajarea fișierelor, sau orice altă utilizare care încarcă excesiv sistemul, este considerată neconformă cu această PUA.

Webyx™ își rezervă dreptul de a revizui și a limita utilizarea spațiului de stocare care nu respectă aceste criterii.

Trafic de internet nelimitat

Traficul de internet nelimitat este oferit pentru a susține traficul normal al unui site web găzduit.

Utilizarea serviciilor în scopuri care generează trafic excesiv sau neobișnuit, cum ar fi transmiterea în flux continuu (streaming) de conținut video sau audio la scară largă, utilizarea ca server de jocuri, sau operațiuni de mining pentru criptomonede, poate fi restricționată sau suspendată.

Webyx™ monitorizează traficul rețelei și poate interveni în cazul în care traficul generat depășește utilizarea rezonabilă sau afectează performanța pentru alți clienți.

Utilizare interzisă

Nu este permisă utilizarea serviciilor Webyx™ pentru:
    - Distribuirea de malware, viruși, sau orice alt cod malițios.
    - Desfășurarea de activități ilegale, inclusiv, dar fără a se limita la, fraudă, phishing, piraterie.
    - Găzduirea sau distribuirea de materiale protejate prin drept de autor fără permisiunea deținătorilor acestor drepturi.
    - Atacuri asupra altor rețele sau servicii (DDoS, spamming, hacking).

Consecințe ale nerespectării PUA

Nerespectarea acestei Politici de Utilizare Acceptabilă poate duce la suspendarea temporară sau permanentă a serviciilor, fără prejudiciul altor acțiuni legale pe care Webyx™ le-ar putea întreprinde pentru a proteja serviciile sale și pe ceilalți clienți.

Modificări ale politicii

Webyx™ își rezervă dreptul de a modifica oricând această Politică de Utilizare Acceptabilă. Modificările vor deveni efective imediat după publicarea lor pe site-ul Webyx™.

Pentru orice întrebări sau clarificări legate de această politică, vă rugăm să contactați echipa de suport a Webyx™ la contact@webyxhosting.ro